Bank of England (BoE) обяви, че ще преразгледа своите прогнози за инфлацията след

...
Bank of England (BoE) обяви, че ще преразгледа своите прогнози за инфлацията след
Коментари Харесай

Bank of England премахва остарелия модел за прогнозиране на инфлацията


Bank of England (BoE) разгласи, че ще преразгледа своите прогнози за инфлацията след дълго чакания обзор от някогашния ръководител на Федералния запас на Съединени американски щати Бен Бернанке. Прегледът - иницииран след рецензии към неотдавнашното създаване на политиката на централната банка, излага 12 рекомендации, които шефът на BoE Андрю Бейли сподели, че банката се е заела да извърши, съобщи 

Бейли сподели пред CNBC, че е било „ скъпо “ да съпоставя и опълчва вероятността на политиката на Съединени американски щати с нейната лична. „ Това е опция един път на потомство да актуализираме нашите прогнози и да подсигуряваме, че са подобаващи за нашия по-несигурен свят “, сподели Бейли.

Препоръките са проведени в три основни области: възстановяване на инфраструктурата за прогнозиране на банката, подкрепяне на вземането на решения в границите на Комитета по паричната политика (MPC) и по-добро съобщаване на икономическите опасности на обществеността. Те включват премахването на дългогодишната система за прогнозиране на „ почитател диаграмата “ на Банката и въвеждането на актуализирана планирана рамка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР